• ik wil een OFFERTE
  • Tel: +32 (0) 468 111 216
  • Mail: info@ramaekersinterieur.be
  • BTW: BE0884981478

Vloeren

Of het nu gaat om LVT-vloer (pvc), parket, laminaat, vasttapijt of vinylvloeren: Het belang van een kwaliteitsvloer kan onmogelijk onderschat worden. Ramaekers Interieur weet uit ervaring wat een uitstekende vloer is. Laat je in onze toonzaal gratis adviseren door onze vakmensen. De perfecte vloer ziet er goed uit en schept de juiste sfeer in een ruimte, maar maakt tegelijkertijd jouw leven een stuk makkelijker. Moet jouw vloer waterproof zijn? Antislip? Makkelijk in onderhoud? Laat je in onze toonzaal gratis adviseren door onze vakmensen. Zo heb jij de juiste vloer tegen de juiste prijs binnen handbereik.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van vloeren binnenshuis is dat ze waterproof zijn. In bijna elke ruimte zijn water of vloeistoffen dagelijkse kost. Afwassen in de keuken, douchen in de badkamer, een kop koffie drinken in een bureau of planten water geven in een wachtzaal…  Als je vloer niet voldoende waterdicht is, kunnen spelende kinderen of onvoorzichtige huisdieren schade veroorzaken. Een goeie vloer zorgt ervoor dat vocht niet kan insijpelen tot op de ondervloer. Zo is er geen gevaar op vocht- of waterschade.

Waterafstotendheid heeft ook nog andere voordelen: deze vloeren zijn makkelijk schoon te houden. Vlekken en vloeistoffen zijn vaak moeiteloos op te wassen. Zulke onderhoudsvriendelijke vloeren blijven hun kwaliteit en uitzicht behouden. De ruimte blijft er dus langer ‘als nieuw’ uitzien. Dat is dan ook bijzonder kostenefficiënt op lange termijn.

Ook een anti-sliplaag kan belangrijk zijn afhankelijk van de functie van de ruimte. Anti-slip bevordert de veiligheid, vooral voor jonge kinderen en ouderen. Als je met een kwaliteitsvloer ongelukken in huis kan vermijden… is dat het overwegen waard, toch?