• ik wil een OFFERTE
  • Tel: +32 (0) 468 111 216
  • Mail: info@ramaekersinterieur.be
  • BTW: BE0884981478

Archieven: Services

Badkamers

Meer en meer is een badkamer dé plaats voor ontspanning. Een heerlijk warm bad, of een verkwikkende douche, voor velen onder ons het begin én het einde van een dag. Bij Ramaekers Interieur zijn we er dan ook van overtuigd dat een rustgevende badkamer een meerwaarde kan geven in het algemene leven. Wie ontspannen aan [...]
Read More

Vloeren

Of het nu gaat om LVT-vloer (pvc), parket, laminaat, vasttapijt of vinylvloeren: Het belang van een kwaliteitsvloer kan onmogelijk onderschat worden. Ramaekers Interieur weet uit ervaring wat een uitstekende vloer is. Laat je in onze toonzaal gratis adviseren zodat jij de juiste vloer tegen de juiste prijs binnen handbereik hebt.

Read More

Gordijnen & Zonwering

Raamdecoratie is de finishing touch van het interieur. Jezelf thuis voelen is het eindresultaat. Sierpanden, schuifpanelen, rolgordijnen, lamellen, jaloezieën,…? Geen eenvoudige keuze. Laat je in onze toonzaal inspireren en adviseren… De mogelijkheden van gordijnen en zonwering zullen je ongetwijfeld verrassen.

Read More

Schilderwerken & behang

De juiste kleuren maken of kraken een ruimte. Daarom geeft Ramaekers Interieur gratis kleuradvies aan doe-het-zelvers en worden al onze werken uitgevoerd door ons eigen team. Vakmanschap staat bij Ramaekers Interieur centraal. Dit vertaalt zich in een hoge kwaliteit en afwerkingsgraad van al onze projecten.

Read More

Keukens

De belangrijkste ruimte in jouw woning? Waarschijnlijk de keuken! Het kloppende hart van het huis, de plaats waar de dag begint met een kop koffie en eindigt met een gezellig diner. Door onze jarenlange expertise in interieurdecoratie, is Ramaekers Interieur de perfecte partner om dit waar te maken.

Read More

Gyproc & Renovatie

Een kwalitatieve afwerking op gebied van schilderen en behangen is onmogelijk zonder degelijke basis. Daarom voeren wij nog liefst zelf alle kleine en grote gipsplaatwerken uit bij zowel nieuwbouw als renovatie. Wij plaatsen alle Gyproc- en gipsplaten snel, precies en naadloos.

Read More

Maatkasten

Je kan nooit genoeg opbergruimte hebben in huis. Wij ontwerpen en vervaardigen dressings, inbouwkasten, bergingen voor wasplaatsen, garages en kelders, maatkasten voor wijnopslag,… Maximaal gebruik maken van de beschikbare ruimte is een kunst. Laat ons jouw kasten tot toppunt van schoonheid en organisatie maken.

Read More